Schmidt Mária: Magyar Péter minden nőt megvet?

Vágólapra másolva!
Magyar Péter ezúttal Dobrev Klárát sértegette. Erre reagált Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója Facebook-bejegyzésében.
Vágólapra másolva!

A Mandiner korábban megírta, hogy Molnár Csaba Gyurcsány-párti politikus hivatalos közösségi oldalára töltött fel egy videórészletet, amelyben Magyar Péter Szokolyán, a politológushallgatók táborában gyalázatosan beszélt Gyurcsány Ferenc feleségéről, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselőjéről.

Dobrev Klára ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növésben”

– fogalmazott Magyar Péter. 

Az ominózus mondattal kapcsolatban Schmidt Mária is kifejtette véleményét Facebook-oldalán, aki bejegyzésében a következőket írta: 

"A baloldal legújabb messiása, Magyar Péter minősíthetetlen stílusban gyalázza Dobrev Klárát. Egy nőt. Egy többgyermekes édesanyát. Felháborítónak és kritikán alulinak találom, amit a nőkkel szemben megenged magának. Felmerül a kérdés, hogy vajon csak a politikával foglalkozó nőket nem veszi emberszámba? Vagy minden nőt megvet?"